Action jaar YFC


Categorie:  Fulltime
Doelgroep:  16 t/m 22 jaar
Huisvesting:  Intern
Locatie:  Driebergen
Uniek:  Theaterteam jongerenwerk hoofdkantoor
Kosten:  Kosteloos
Website:  www.actiontussenjaar.nl

Action jaar YFC


Categorie:  Fulltime
Doelgroep:  16 t/m 22 jaar
Huisvesting:  Intern
Locatie:  Driebergen
Uniek:  Theaterteam jongerenwerk hoofdkantoor
Kosten:  Kosteloos
Website:  www.actiontussenjaar.nl

Action jaar van YFC in het kort:

Werkervaring is wat telt als je een baan zoekt. Maar hoe kun je daaraan voldoen als je de kans niet krijgt om te starten? Doe een jaar vrijwilligerswerk bij Youth for Christ!

Deelnemen aan het Action jaar van YFC  is een jaar investeren in jezelf, in jongeren en in je relatie met God. Naast een bult werkervaring ontvang je gratis woonruimte, training én je wordt onderdeel van een interessant netwerk van christelijke collega’s in het werkveld van jouw keuze.

Check de vacatures voor het theaterteam van Switch, op het hoofdkantoor of in het jongerenwerk en laat van je horen!

Waar ligt jouw talent? Heb jij het lef om voor een volle zaal met leerlingen een knallend theaterstuk op te voeren? Sluit je aan bij het theaterteam van Switch!

Ben je organisatorisch aangelegd en vind je het leuk je te verdiepen in de kantoorkant van Youth for Christ? Krijg werkervaring op het hoofdkantoor!

Wil jij meewerken in een van onze jongerencentra in Nederlandse achterstandswijken? Word jongerenwerker!

Locatie: Het YFC Action jaar is gevestigd in Driebergen. De studenten kunnen wonen op kamers of in een woongroep.

Jaarlijks zijn er meerdere open dag. Je hoort alles over het YFC Action jaar en je krijgt een rondleiding op het hoofdkantoor van Youth for Christ. Natuurlijk kun je al je vragen stellen en krijg je de kans de YFC Action medewerkers van dit jaar te ontmoeten. Je ouders zijn van harte welkom.

De open dagen zijn in november 2013 en in april 2014.

De open dag  begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. We horen het graag als je van plan bent te komen. Stuur een mail naar action@yfc.nl.

Action tussenjaar getuigenis“Ik kan het Action-jaar aan iedereen aanraden. Het is voor mij echt het jaar van mijn leven geweest! Ik kwam net van de HAVO en had wel de ambitie om het podium op te gaan, maar was nog best wel verlegen. Bij Switch hielpen me ze om uit mijn schulp te kruipen, te vertrouwen op mijn kwaliteiten. De basis van mijn carrière is absoluut bij YfC gelegd. Als mensen vragen hoe ik begon, begin ik ook altijd te vertellen over YfC, Action en Switch. Met de drama lessen leerde ik opener te worden, maar ook aan de lessen op school die we moesten geven heb ik heel veel gehad. Je verhaal vertellen aan zo’n groep tieners, dat valt niet mee en daar leer je veel van!” – Pearl Jozefzoon