FIRE School of Ministry Europe


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Rotterdam
Taal:  Volledig Engelstalig
Uniek:  Internationaal zendingsnetwerk
Training in bedienigen
Internationale docenten
Kosten:  € 3500,-
Website:  www.fireschooleurope.org

FIRE School of Ministry Europe


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Rotterdam
Taal:  Volledig Engelstalig
Uniek:  Internationaal zendingsnetwerk
Training in bedienigen
Internationale docenten
Kosten:  € 3500,-
Website:  www.fireschooleurope.org

FIRE School of Ministry Europe in het kort:

FIRE School of Ministry Europe is een internationaal leiderschap trainings instituut. Geboren uit het opwekkingsvuur uit Pensacola, geroepen om authentieke en toegewijde discipelen van Jezus, die een diep verlangen hebben om lief te hebben, God te dienen en een impact te maken op de natiën, toe te rusten.

FIRE School of Ministry Europa is een 3 jarige opleiding.

    1. De eerste 2 jaar bestaan uit 4 semesters waarin je wordt bloot gesteld aan allerlei mogelijkheden om leiderschaps kwaliteiten te ontwikkelen. In het derde jaar zul je stage lopen en je verder specialiseren in 1 van de volgende gebieden: Bijbel kennis, aanbidding/muziek, zending, de 5-voudige bediening.

 

    1. De volgende aandachtspunten dragen bij aan de ontwikkeling van een student: Diep wortelen in Gods grote liefde voor jou, groei in een intiemere en volwassen wandel met God, ken het Woord op een hoger niveau, ervaar authentieke en duurzame relaties, ontvang handreikingen om in de bovennatuurlijke kracht van Gods Geest te leven en dienen, wordt bekrachtigd om een radicaal en heilig leven te leiden, bouw aan een solide zekerheid in je identiteit als Gods kind en nieuwe creatie, word vrij gezet in jouw roeping en bestemming, cultiveer een radicaal gebedsleven.

 

  1. De school is opgebouwd vanuit 3 kenmerken: Studie en ontwikkeling op gebied van theologie, doctrine en mentale ontwikkeling. Wekelijkse persoonlijke mentoring.  Praktische bedieningservaring, dit kan varieren van kinderwerk, evangelisatie, zendingsreizen, gebedsbediening.

Locatie: FIRE School of Ministry Europe is gevestigd in Rotterdam

Lesweek: Er wordt lesgegeven van dinsdag tot en met vrijdag middag van 12:45 uur tot 17:00 uur.  Door middel van een live streaming verbinding zullen sommige lessen vanuit de FIRE School of Ministry in Charlotte worden in de VS worden gegeven. De rest van de lessen wordt op locatie gegeven door docenten uit Nederland en Europa. Op verschillende ochtenden zullen er mogelijkheden zijn om deel te nemen aan bediening naar keuze. Het eerste semester dat wij vanuit Rotterdam zullen gaan verzorgen zal in januari van 2014 van start gaan.

Lesmateriaal:  Eigen ontwikkelde lesserie.

Zijn nog niet gepland

Het eerste semester dat FIRE School of Ministry Europe vanuit Rotterdam zal gaan verzorgen zal in januari van 2014 van start gaan. Om die reden zijn er nog geen getuigenissen beschikbaar.

Nog geen video beschikbaar